063 25 55 69 office@pc021.info

Kolika je cena izrade internet prodavnice?

Cena izrade internet prodavnice (web shop-a) zavisi od funkcionalnosti, obima posla, rokova, itd. Na sastanku ili putem telefona, odnosno e-maila, utvrđujemo sve detalje izrade internet prodavnice i tačnu cenu usluge.

Napomena: Pored izrade nove internet prodavnice, mi možemo da Vam pružimo sve šta Vam je potrebno za razvoj vaše postojeće online prodavnice.

Besplatna internet prodavnica, ili izrada web shopa besplatno, nisu u našoj ponudi. Za ozbiljno, stabilno i dugoročno online poslovanje, besplatne verzije nisu rešenje. Ne želimo stvarati negativne uslove za online poslovanje klijenta i time ugroziti njegov biznis i našu dobru reputaciju.

Broj ljudi koji svoje aktivnosti obavljaju preko interneta, konstantno raste. Tu činjenicu najbolje možete iskoristiti ako svoje kompletno poslovanje prebacite na internet. Internet prodavnica će biti urađena na templejtu sa dizajnom koji vam najviše odgovara. Ukratko, dobićete web shop kakav želite! 

Internet prodaja ima ogromne prednosti ako znate kako da je vodite, ispravno održavate i unapređujte.

Izrada internet prodavnice je odlična i uvek isplativa investicija! Kontakt za dogovor ↓ 

Čak i ako planirate otvaranje fizičke trgovine, iskoristite marketinški potencijal internet tržišta za njen razvoj.

Prednosti i pogodnosti koje pokriva cena naše usluge:

Sve internet prodavnice koje izrađujemo su tehnički i sadržajno optimizovane i spremne za nastavak SEO procesa. To znači da ih od početka kreiramo prema SEO standardima i da su u startu spremne za pravilno indeksiranje i pojavljivanje na internetu.

Jedna od ključnih funkcionalnosti internet prodavnica je postavljanje neograničenog broja proizvoda. Drugim rečina, bez obzira na vrstu artikala, ceo asortiman možete predstaviti na svom web shop-u, bez ikakvih problema.

Posebna pogodnost koju Vam nudimo je da, nakon što je izrada internet prodavnice završena, možete zatražiti obuku za njeno administriranje i rad na sajtu u meri koja vam je neophodna. 

Vršimo zakup domena i nudimo najefikasniji web hosting! Kompletnu uslugu pružamo po principu „sve na jednom mestu„. To je izuzetno korisno za efikasnost vašeg rada, uštedu novca i vremena dok sarađujete sa nama.

Izrada internet prodavnice je samo prvi korak u vašem osvajanju e-trgovone. Kada se web prodavnica pusti u rad, ona se mora redovno ažurirati i održavati u funkciji. Dostupni smo za sve usluge koje su vam po tom pitanju potrebne. Uvek možemo zajedno da razmotrimo najbolja rešenja za unapređivanje vašeg online poslovanja.

Nakon izrade ,potrebno je da vašu internet prodavnicu učinimo vidljivom što većem broju ciljanih korisnika. Možemo se dogovoriti oko vođenja marketing procesa koji će doprinositi razvoju vašeg online biznisa.

To je najveća prednosti prodaje na internetu. Realizuje se putem vođenja integrisane internet kampanje. To podrazumeva optimizaciju sajta (SEO), Adwords kampanje, vođenje bloga i proaktivni nastup na društvenim mrežama.  Naravno, u obzir dolazi i sve drugo što može da vas učini vidljivim osobama koje su vaša ciljna grupa.

Izrada internet prodavnice pruža i vašim kupcima bezbroje pogodnosti!

Jedna od najvećijh je ta što imaju mogućnost da kupuju od kuće i sa bilo kog drugog mesta, u bilo koje vreme. Takođe, pristup trgovini je neposredan, nema gužvi, redova, čekanja…

Kontaktirajte nas preko naše e-mail adrese goran@pc021.info

Verujemo da znate kako prodavati preko interenta, odnosno kako pokrenuti internet prodaju. Zato ovde napominjemo samo to da vaša internet prodavnica možete imati sve potrebne funkcije koje su Vam neophodne.

Sada sigurno bolje razumete šta sve dobijate sa našom uslugom i zašto je takva cena izrade internet prodavnice!

I na kraju, da li znate da prodaja preko facebook-a, nije razlog da odustanete od izrade svog web shop-a?

Slabost prodaje preko Facebooka, je ta što se morate pridržavati pravila na koja ne možete uticati. Uz to se uslovi rada često menjaju, što negativno utiče na vaš posao. Prodaja preko internet prodavnice zavisi samo od vas!

Da Vas podsetimo: Svoju online prodavnicu možete registrovati u APR-u pod šifrom delatnosti 47.91 – trgovina na malo posredstvom pošte ili interneta. Srećno!

Prilog: Kako da legalno prodajete preko interneta?